Bij Bollebos zijn we verheugd om deel te nemen aan het prachtige initiatief van de Droomfabriek. Dit jaar hebben we iets heel speciaals in petto voor iedereen die op schrikkeldag jarig is. Omdat jullie verjaardag maar eens in de vier jaar voorkomt, vinden wij dat jullie iets extra’s verdienen: een Boomcadeau!

Wat is een Boomcadeau?

Een Boomcadeau van Bollebos is een unieke manier om jullie bijzondere dag te vieren. Het bestaat uit een prachtig ontworpen kaartje, waarin een speciale houten token verborgen zit. Op deze token vind je een unieke code. Met deze code kun je online een boom personaliseren. Je wordt dan de peter of meter van deze boom, een symbolische en duurzame manier om je verjaardag te vieren.

Hoe ontvang je jouw Boomcadeau?

Alle schrikkeljarigen zijn uitgenodigd om hun Boomcadeau op te halen op 29 februari bij Bollebos vzw,  Stationsplein 7 bus 2, Alken. Vergeet niet je identiteitskaart mee te brengen als bewijs van je bijzondere verjaardag.

Plan je bezoek

Laat ons weten wanneer je van plan bent om langs te komen. Stuur ons een berichtje via onze Facebook– of Instagram-pagina, en wij zorgen ervoor dat jouw Boomcadeau klaarstaat.

We kunnen niet wachten om deze speciale dag met jullie te vieren. Schrikkeljarigen, jullie zijn uniek en dat verdient een uniek cadeau!

Wie is Bollebos?

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een droom: een bos planten. In 2022 maakten we onze droom waar samen met honderden vrijwilligers. Dit gaf ons zoveel energie, dat we dit werk voortzetten: vorig jaar plantten we er nog eens 1000 bij!

Hoe doen we dit? Dankzij de steun van zoveel mooie mensen met zoveel mooie wensen ( geschreven op onze kaartjes ). Je kan hen zien op onze actie-pagina.