Rouwkaarten kopen

Afscheid nemen weegt zwaar, het is moeilijk om de juiste woorden te vinden, maar je wilt laten weten dat je aan hen denkt.

Een klein gebaar in de vorm van een kaartje met een mooie rouwtekst kan helpen om de nodige steun te bieden in deze moeilijke tijden. Een rouwkaartje kan een lichtpuntje zijn, we zijn er voor elkaar.

Nog meer zorgen wij met deze kaartjes dat er bomen geplant worden, welke zullen groeien tot een mooi bos in de toekomst.

We planten bomen

Bollebos is een vereniging zonder winstoogmerk, dat wil zeggen dat de opbrengst van deze kaartjes volgens onze statuten volledig gaat naar het aanplanten / onderhouden van bossen.

Verzending en retour

Als je voor 16:00 besteld doen we er alles aan om het die dag nog op de brievenbus te steken, dan komt het onmiddellijk jouw kant op.

De kosten van verzending zijn die van brief / pakket verzendingen, zie https://www.bpost.be/nl/price-calculator-result/74/76.

Heb je je vergist of bedacht na het bestellen? Geen probleem, we helpen je persoonlijk verder. De kaartjes kunnen ook binnen de 14 dagen terug gezonden worden naar het adres Bollebos VZW Stationsplein 7 bus 2, 3570 Alken, bij volledig ontvangst schrijven we het bedrag van de kaartjes snel weer over.

Betaling kan via Bancontact, KBC, Belfius of Creditcard.