Rouwkaarten met betekenis

Om iemand, die je nauw aan het hart ligt, veel sterkte te wensen in moeilijke tijden, ontwierpen we deze moderne rouwkaarten.

Handig om enkele kaartjes in voorraad te hebben, zodat je op onverwachte momenten tijdig je steunbetuigingen kan versturen.

Naast deze liefdevolle steunbetuiging zorg jij ook voor het aanplanten van een bos, want de opbrengst van deze kaartjes gaat volledig naar het aanplanten van een nieuw bos!

 

Deze kaartjes ontworpen we vanuit een sterke persoonlijke inspiratie van oprichter Mirte.

Na het overlijden van mijn vader stond mijn wereld lange tijd stil. Vrienden en familie zochten naar woorden om mij te troosten, de onzekerheid om iets ‘fout’ te zeggen overviel hen dan: “Ik weet eigenlijk niet wat zeggen”. En hoewel je eigenlijk niets fout kan zeggen, stond toch elk van hen klaar met een lief kaartje of berichtje met de juiste woorden.

Dit was in mijn verdriet een klein lichtpuntje doorheen de dag.
Ik verzamelde alle warme kaartjes en berichtjes om ze in te kaderen en zo een mooie plek in huis te geven. Dit werd mijn ‘veilige’ rust plekje in huis.

Bij Bollebos VZW groeide het idee om hier iets mee te doen. Dit om enerzijds de mensen zonder woorden te helpen, anderzijds om een klein lichtpuntje te betekenen voor dezen in verdriet.

Persoonlijk vinden we het belangrijk dat de boodschappen op de kaartjes verder gingen dan ‘sterkte’ of ‘enige deelneming’.  Met als eindresultaat deze 4 serene, warme rouwkaartjes.

Telkens een klein gebaar in de vorm van een kaartje met een mooie rouwtekst, om de nodige steun te bieden in moeilijke tijden. Dit rouwkaartje zal een lichtpuntje zijn voor een ander.

We planten bomen

Met deze kaartjes stuur je niet alleen een warm hart naar wie het nodig heeft. Je plant er ook bos mee voor een hoopvolle toekomst.

Zo gaat Bollebos met de volledige opbrengst van deze kaartjes een mooi bos planten.

Zoek je inspiratie om een mooie tekst te schrijven op je kaartje, lees dan deze berichtjes:

  • Mijn diepste medeleven gaat uit naar jou en je familie in deze moeilijke tijd.
  • Onze gedachten zijn bij jou en je geliefden in deze moeilijke periode.
  • Onze oprechte deelneming aan jou en je familie. We staan voor je klaar.
  • We delen in je verdriet en sturen onze warmste gedachten en gebeden naar jou en je familie.
  • Onze oprechte deelneming aan jou en je familie. We zijn hier voor je.
  • Onze gedachten zijn bij jou in deze moeilijke tijd. We staan naast je.
  • Onze oprechte deelneming aan jou en je familie. We zijn hier om te steunen.”
  • Onze gedachten zijn bij jou en je geliefden in deze moeilijke periode. We staan voor je klaar.
  • Onze oprechte deelneming aan jou en je familie. We delen in je verdriet.
  • Onze gedachten en gebeden gaan uit naar jou en je familie in deze moeilijke tijd.

Verzending en retour

Als je voor 16:00 besteld doen we er alles aan om het die dag nog op de brievenbus te steken, dan komt het onmiddellijk jouw kant op.

De kosten van verzending zijn die van brief / pakket verzendingen, zie https://www.bpost.be/nl/price-calculator-result/74/76.

Heb je je vergist of bedacht na het bestellen? Geen probleem, we helpen je persoonlijk verder. De kaartjes kunnen ook binnen de 14 dagen terug gezonden worden naar het adres Bollebos VZW Stationsplein 7 bus 2, 3570 Alken, bij volledig ontvangst schrijven we het bedrag van de kaartjes snel weer over.

Betaling kan via Bancontact, KBC, Belfius of Creditcard.