Bollebos steunt jouw school of vereniging

Om je school of vereniging een financieel duwtje in de rug te geven, organiseren we de wenskaartenverkoop:  een straffe, duurzame actie met meer dan 35% opbrengst  voor je organisatie, én… met weinig moeite.

Bestel hier

Duurzame wenskaarten gemaakt van het beste gerecycleerd papier in een CO-neutrale drukkerij.

35% opbrengst van de verkoop

Met een opbrengst van 35% van de verkoop, kan een goed georganiseerde actie al snel een aanzienlijk bedrag opleveren, vooral omdat iedereen regelmatig wenskaarten nodig heeft. Voor een middelgrote school, sportclub of vereniging kan zo’n actie tussen de 500 en 1000 EUR opleveren. Daarnaast draag je bij aan de duurzame doelstellingen van jouw organisatie. Want de rest van de opbrengst gaat naar het aanplanten van bomen.

Samenstelling wenskaarten

Onze wenskaarten zijn verkrijgbaar in pakketjes van 6 verschillende kaarten, elk met een eigen tekst voor verschillende gelegenheden.

Zo bevat het pakketje een kaartje met de tekst “welkom wonder” voor bij een geboorte, een kaartje met “voor jou” om zomaar te sturen of bij elke gelegenheid, een grappig verjaardagskaartje met “heppie birdday“, een kaartje met “joepie!” voor bijvoorbeeld een communiefeest, een felicitatiekaartje met “hieperdepiep hoeraaa!” voor verjaardagen of andere felicitaties, en tot slot een kaartje met “dankjewel!” om dankbaarheid te tonen.

Dit zijn onze meest populaire kaartjes uit jarenlange ervaring in de verkoop van wenskaarten die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

We zijn trots op onze wenskaarten die niet alleen mooi zijn, maar ook een minimale impact hebben op onze planeet. Onze duurzame wenskaarten zijn gemaakt van het allerbeste gerecycleerde papier, zorgvuldig geselecteerd om zowel kwaliteit als milieuvriendelijkheid te waarborgen.

Elke kaart wordt geproduceerd in een CO2-neutrale drukkerij. Dit betekent dat we bij elke stap in het productieproces rekening houden met onze ecologische voetafdruk. Op deze manier kunnen we garanderen dat onze wenskaarten niet alleen een vreugdevolle boodschap overbrengen, maar ook een bewuste keuze zijn voor onze planeet.

Bovendien zijn onze enveloppen gemaakt van Munken papier, een hoogwaardig, duurzaam product dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en milieuvriendelijke eigenschappen. Munken papier is Cradle to Cradle Certified®, dwz dat de impact van dit papier op mens en planeet positief is.

Bij Bollebos combineren we dus schoonheid en kwaliteit met duurzaamheid en verantwoordelijkheid, zodat elke wenskaart die u kiest een positieve impact heeft op onze wereld. Vergeet niet dat de volledige opbrengst gaat naar het aanplanten van bomen!