Bollebos steunt jouw school of vereniging

Om je school of vereniging een financieel duwtje in de rug te geven, organiseren we de wenskaartenverkoop:  een straffe, duurzame actie voor je organisatie, én… met weinig moeite.

Verkoop onze mooie ecologische wenskaarten en hou de winst voor jouw school of vereniging.

Bekijk de wenskaarten
Bekijk de kerstkaarten

50% opbrengst van de verkoop

Met een opbrengst van 50% of meer van de verkoop, kan een goed georganiseerde actie al snel een aanzienlijk bedrag opleveren, vooral omdat iedereen regelmatig wenskaarten nodig heeft. Voor een middelgrote school, sportclub of vereniging kan zo’n actie tussen de 500 en 1000 EUR opleveren. Daarnaast draag je bij aan de duurzame doelstellingen van jouw organisatie. Want de rest van de opbrengst gaat naar het aanplanten van bomen.

Reeks 2: leuke wenskaarten

Onze wenskaarten zijn verkrijgbaar in pakketjes van 6 verschillende kaarten, elk met een eigen tekst voor verschillende gelegenheden.

Zo bevat het pakketje een kaartje met de tekst “welkom wonder” voor bij een geboorte, een kaartje met “voor jou” om zomaar te sturen of bij elke gelegenheid, een grappig verjaardagskaartje met “heppie birdday“, een kaartje met “joepie!” voor bijvoorbeeld een communiefeest, een felicitatiekaartje met “hieperdepiep hoeraaa!” voor verjaardagen of andere felicitaties, en tot slot een kaartje met “dankjewel!” om dankbaarheid te tonen.

Dit zijn onze meest populaire kaartjes uit jarenlange ervaring in de verkoop van wenskaarten die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Reeks 1: kerstkaarten

De populairste wenskaarten van Bollebos zijn de kerstkaarten.

Ons Dieren Kerstkaarten Pakket is perfect om jouw dierbaren een warme kerstgroet te sturen en tegelijkertijd de natuur te steunen.

Elke kaart is zorgvuldig ontworpen met afbeeldingen van de schattigste dieren. Naast het verspreiden van kerstvreugde helpt elke verkochte kaart bij het aanplanten van bomen! Er zijn 12 verschillende leuke ontwerpen verdeeld over 2 pakketten van 6 verschillende ontwerpen.

Deze kerstkaarten (dubbelgevouwen op A6 formaat) zijn van hoogwaardig FSC papier. Dankzij onze unieke dierenontwerpen laat je een blijvende indruk achter én draag je bij aan de natuur.

We zijn trots op onze leuke wenskaarten die niet alleen mooi zijn, maar ook een minimale impact hebben op onze planeet. Onze duurzame wenskaarten zijn gemaakt van het allerbeste gerecycleerde papier, zorgvuldig geselecteerd om zowel kwaliteit als milieuvriendelijkheid te waarborgen.

Elke kaart wordt geproduceerd in een CO2-neutrale drukkerij. Dit betekent dat we bij elke stap in het productieproces rekening houden met onze ecologische voetafdruk. Op deze manier kunnen we garanderen dat onze wenskaarten niet alleen een vreugdevolle boodschap overbrengen, maar ook een bewuste keuze zijn voor onze planeet.

Bovendien zijn onze enveloppen gemaakt van Munken papier, een hoogwaardig, duurzaam product dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en milieuvriendelijke eigenschappen. Munken papier is Cradle to Cradle Certified®, dwz dat de impact van dit papier op mens en planeet positief is.

Bij Bollebos combineren we dus schoonheid en kwaliteit met duurzaamheid en verantwoordelijkheid, zodat elke wenskaart die u kiest een positieve impact heeft op onze wereld. Vergeet niet dat de volledige opbrengst gaat naar het aanplanten van bomen!

Voorbeeld actie

VzwMariama voor Gambia kocht 100 pakketten wenskaarten aan, in mum van tijd waren ze verkocht en zo konden zij impact hebben op het leven van kinderen in Gambia.

Oxfam wereldwinkels

Deze wenskaarten zijn ook te koop in verschillende Oxfam wereldwinkels, ga gerust even kijken om de kwaliteit van de kaartjes te zien.

 

Wij zijn Mirte, Evi en Kristof en we zetten ons in voor Bollebos VZW. Wij maken hiermee een verschil in onze streek. Dankzij  onze achterban plantten we al meer dan 3000 bomen in Haspengouw.

Bij Bollebos zetten we ons in voor een groenere toekomst door middel van duurzame acties en milieubewuste keuzes. Wij bieden groene financiering en ondersteuning aan scholen en verenigingen door middel van eco-vriendelijke wenskaarten acties en bomen planten initiatieven. Onze groene wenskaarten zijn niet alleen een bewuste keuze voor onze planeet, maar ook een manier om de wereld een beetje mooier te maken. Gemaakt van het beste gerecyclede papier en geproduceerd in een CO2-neutrale drukkerij, zijn onze wenskaarten en enveloppen van Munken papier een symbool van kwaliteit, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Bovendien gaat de volledige opbrengst naar het aanplanten van bomen, wat bijdraagt aan onze duurzame doelstellingen en het bevorderen van ecologische acties. Samen met scholen, verenigingen en individuen streven we ernaar een positieve impact te hebben op onze wereld door middel van milieubewuste acties, eco-projecten en groene donaties. Kies voor een groenere toekomst, kies voor Bollebos.