Partnerschappen voor Bedrijven

Op 2 december verrijkt de streek met een nieuw groen initiatief. In samenwerking met Natuurpunt Hoeselt, organiseert Bollebos vzw een bosuitbreiding in het gebied van de Paneelstraat. Word onderdeel van deze groene transformatie: samen met vrijwilligers en gezinnen planten we 1000 bomen op ons exclusieve plant-event.

Bollebos is niet zomaar een milieuproject. Wij bieden bedrijven een uniek platform voor branding, het versterken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en het opbouwen van een positief imago in de gemeenschap.

Zie je de voordelen al? Geef je bedrijf de kans om zichtbaar te zijn op dit evenement en toon je betrokkenheid bij duurzame initiatieven. En het stopt niet na het evenement: je bedrijfsnaam blijft prominent aanwezig in het bos.

Partnerschap

Boom Partnerschap

Voor 150 euro krijg je 10 boomcadeaus – de perfecte relatiegeschenken die de groene waarden van je bedrijf uitdragen. Elk cadeau bevat een unieke code waarmee een boom geplant wordt en je relatie kan de exacte locatie ervan opvragen. Na het planten sturen we je relatie een foto van de boom met het tekstje!
150 euro 
Ik heb interesse

Branding Partnerschap

Investeer 400 euro en krijg branding voor een bosgebied (kloemp) van 25 tot 35 bomen. Een op maat gemaakt bord met je bedrijfslogo wordt langs het prominente wandelpad geplaatst.

We verwelkomen 2 mensen van je bedrijf op het plant-event en zij kunnen gratis deelnemen aan de exclusieve bio-lunch.

Je krijgt hier bovenop 10 boomcadeaus. Een boomcadeau is een pakketje met een houten token waarmee je een boom kunt personaliseren om aan iemand cadeau te doen, ideaal als relatiegeschenk !

400 euro 
Ik heb interesse

Wenskaarten

Kies uit diverse wenskaarten voor alle gelegenheden en krijg een factuur vanaf een bestelling van 100 euro. Overweeg om ze te combineren met boomcadeaus voor een indrukwekkend relatiegeschenk.
We kunnen dit in vermindering aanbrengen bij een Branding Partnerschap
Contacteer ons ook voor maatwerk

Voorbeelden:

10 boomcadeaus
160 euro
20 boomcadeaus
320 euro
36 kerstkaarten + 4 boomcadeaus
124 euro
48 rouwkaarten + 4 boomcadeaus
120 euro
36 wenskaarten + 4 boomcadeaus
124 euro
36 kerstkaarten + 40 rouwkaarten
80 euro
Ik heb interesse

wij zijn mee!

Dankjewel om je gegevens achter te laten, wij nemen contact met jou op.

    wie zijn wij

    Wij, Mirte, Evi en Kristof, hebben een zakelijke missie: het creëren van een groenere Haspengouw door de verkoop van uniek ontworpen wenskaarten. Door steun van talrijke partners zijn we nu klaar om deze missie te realiseren: een bos planten!