Dag van de Ergotherapie:

Toon je waardering op 28 Oktober met Complimentenkaartjes

28 oktober markeert een belangrijke dag in de gezondheidszorg: de Dag van de Ergotherapie. Deze dag erkent het essentiële werk van ergotherapeuten, die mensen van alle leeftijden helpen om een zo volledig mogelijk leven te leiden, ondanks fysieke, mentale of cognitieve beperkingen. Ergotherapeuten spelen een cruciale rol in het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun patiënten door hen te helpen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Het is de perfecte gelegenheid om onze waardering voor hun inspanningen te tonen.

Waarom Complimentenkaartjes?

  • Persoonlijk Gebaar: Een complimentenkaartje biedt een unieke kans om je dankbaarheid en waardering op een persoonlijke manier uit te drukken.
  • Blijvende Herinnering: Een tastbaar kaartje is een blijvende herinnering aan je waardering, iets dat ergotherapeuten kunnen bewaren en koesteren.
  • Steun aan een Goed Doel: Door de aankoop van onze kaartjes draag je bij aan een goed doel, wat extra betekenis geeft aan je gebaar.

Onze Complimentenkaartjes Op Bollebos Complimentenkaartjes vind je prachtig ontworpen kaartjes die ideaal zijn om aan ergotherapeuten te geven. Deze kaartjes hebben een vrolijk en warm ontwerp, en bieden ruimte aan de achterkant voor een persoonlijke boodschap.

Hoe te Gebruiken?

  • Persoonlijke boodschap: Schrijf een bericht waarin je de ergotherapeut bedankt voor hun toewijding en de positieve impact die ze hebben op het leven van hun patiënten.
  • Overhandiging: Geef het kaartje persoonlijk aan je ergotherapeut als blijk van waardering voor hun harde werk.
  • Combineer met een klein geschenk: Voeg het kaartje toe aan een klein geschenk als extra blijk van dankbaarheid.

De Dag van de Ergotherapie op 28 oktober is een uitstekende gelegenheid om ergotherapeuten te laten zien hoezeer we hun inzet en zorg waarderen. Een complimentenkaartje van Bollebos is een eenvoudige maar doeltreffende manier om deze waardering uit te drukken. Bestel nu je kaartjes en maak van deze dag een speciaal moment voor de ergotherapeuten in jouw leven!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!