Dag van de Leerkracht 5 oktober

De Dag van de Leerkracht komt eraan op 5 oktober, een speciale dag om onze waardering te tonen voor de toegewijde leerkrachten die elke dag een positieve impact maken op de levens van onze leerlingen. ( Dit jaar kan je de impact op de wereld nog vergroten, je leest hieronder verder hoe. ) Bij Bollebos vzw willen we scholen helpen om op een betekenisvolle en duurzame manier ‘dank je wel’ te zeggen.

Complimentenkaartjes van Bollebos
Onze set van 12 complimentenkaartjes is een geweldige manier om een glimlach op het gezicht van leerkrachten te toveren en hen te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Elke kaart heeft een uniek ontwerp en een grappige boodschap, van “Je bent dol-fijn” tot “Je bent bij-zonder”. Voor slechts €3 krijgt u 12 kaartjes, of kies voor de bundel van 5 sets (60 kaartjes) voor slechts €12. De kaartjes zijn 85 x 55 mm groot, dus ze passen perfect in een portefeuille.

Bovendien gaat de volledige opbrengst van deze verkoop naar aan het aanplanten van bomen, een initiatief waar we bij Bollebos vzw enorm trots op zijn. We dragen bij aan de bescherming van onze natuurlijke omgeving en zijn blij dat we scholen kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier liefde en waardering te verspreiden.

Bekijk je complimentenkaartjes

Doe iemand een boomcadeau

Bent u op zoek naar een uniek en duurzaam cadeau voor een speciaal iemand? Een boomcadeau van Bollebos is een prachtig gebaar dat de wereld een beetje groener maakt. De ontvanger kan de boom personaliseren en ontvangt een foto van de geplante boom met een persoonlijk bericht. Een boomcadeau is een betekenisvolle manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt.
Bekijk je boomcadeau

Zamel geld in voor jouw school!

Is uw school op zoek naar een effectieve manier om fondsen te werven? Overweeg dan deel te nemen aan onze wenskaartenverkoop actie. Met een opbrengst van 35% van de verkoop, kan een goed georganiseerde actie al snel een aanzienlijk bedrag opleveren. De rest van de opbrengst gaat naar het aanplanten van bomen, waardoor uw school bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bekijk je actie