Dag van de Onthaalouder

Laat uw Waardering Blijken op 12 Oktober

12 oktober is een bijzondere dag die in het teken staat van de Dag van de Onthaalouder. Deze dag biedt ons de gelegenheid om stil te staan bij de waardevolle bijdrage van onthaalouders aan de opvoeding en verzorging van onze kinderen. Onthaalouders zijn meer dan alleen verzorgers; ze zijn opvoeders, troosters, en vaak een verlengstuk van ons gezin.

Waarom Complimentenkaartjes?

  • Persoonlijk en Betekenisvol: Een complimentenkaartje is een hartelijke en persoonlijke manier om je waardering voor de onthaalouder uit te drukken.
  • Een blijvende herinnering: Fysieke kaartjes creëren een blijvende herinnering aan de dankbaarheid en erkenning die we voelen.
  • Ondersteuning van een goed doel: Met de aankoop van onze kaartjes steun je niet alleen de onthaalouder, maar ook een goed doel, wat het gebaar nog waardevoller maakt.

Onze Complimentenkaartjes Op Bollebos Complimentenkaartjes, vind je speciaal ontworpen kaartjes die perfect zijn om aan je onthaalouder te geven. Ze hebben een vrolijk en warm ontwerp, en bieden aan de achterkant ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Hoe te Gebruiken?

  • Een persoonlijke boodschap: Schrijf een dankbericht voor hun toewijding en de liefdevolle zorg die zij aan je kind(eren) bieden.
  • Een teken van waardering: Overhandig het kaartje persoonlijk om je dankbaarheid te tonen.
  • Samen met een klein geschenk: Combineer het kaartje met een klein geschenk als blijk van extra waardering.

De Dag van de Onthaalouder op 12 oktober is een perfecte gelegenheid om onze onthaalouders te laten zien hoeveel we hun dagelijkse inzet en liefde voor onze kinderen waarderen. Een complimentenkaartje van Bollebos is een kleine, maar betekenisvolle manier om deze boodschap over te brengen. Bestel nu je kaartjes en maak van deze dag een speciaal moment voor de onthaalouder in jouw leven!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!