Dag van de Revalidatiezorg

Op 5 september vieren we de Dag van de Revalidatiezorg, een dag om stil te staan bij de onmisbare rol die revalidatieprofessionals spelen in het herstel en de verbetering van de levenskwaliteit van velen. Deze dag is een ideale gelegenheid om onze dankbaarheid en waardering te tonen aan de toegewijde zorgverleners in de revalidatiesector. Een uitstekende manier om dit te doen is door het geven van een attent complimentenkaartje.

Waarom Complimentenkaartjes?

  • Persoonlijke Toets: Een complimentenkaartje biedt de gelegenheid om je dankbaarheid op een persoonlijke en hartelijke manier over te brengen.
  • Een blijvende herinnering: Fysieke kaartjes dienen als een blijvende herinnering aan je waardering en dankbaarheid.
  • Steun aan een goed doel: De aankoop van onze kaartjes draagt ook bij aan een goed doel, wat je gebaar extra betekenisvol maakt.

Onze Complimentenkaartjes

De kaartjes van Bollebos  zijn speciaal ontworpen om je dankbaarheid en waardering te uiten. Ze hebben een vrolijk en inspirerend ontwerp, wat ze ideaal maakt om aan revalidatieprofessionals te geven. Op de achterzijde van elk kaartje is er ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Hoe te Gebruiken?

  • Voor jouw revalidatieteam: Schrijf een persoonlijke bedankje voor hun harde werk en toewijding.
  • Voor een speciale zorgverlener: Als er iemand is die een bijzondere impact op je herstel heeft gehad, laat dit dan weten met een kaartje.
  • Als blijk van erkenning: Een kaartje kan een geweldige manier zijn om je waardering te tonen na een succesvolle revalidatieperiode of gedurende een langdurig herstelproces.

De Dag van de Revalidatiezorg is een kans om de professionals die dagelijks werken aan onze gezondheid en herstel in de schijnwerpers te zetten. Door het geven van een complimentenkaartje laat je niet alleen je waardering blijken, maar draag je ook bij aan een groter doel. Bestel nu je kaartjes en maak van 5 september een bijzondere dag voor de mensen die een cruciale rol spelen in de revalidatiezorg!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!