Dag van de Vrijwilliger

De Dag van de Vrijwilliger is een speciale gelegenheid om onze dank en waardering uit te spreken voor de onbaatzuchtige inzet van vrijwilligers overal. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele gemeenschappen en organisaties, en deze dag biedt ons de kans om onze erkenning te tonen voor hun waardevolle bijdragen.

Waarom Complimentenkaartjes?

  • Een persoonlijk gebaar: Een complimentenkaartje is een warme en oprechte manier om uw waardering voor een vrijwilliger te tonen.
  • Een blijvende herinnering: Een fysiek kaartje is een tastbaar teken van dankbaarheid dat vrijwilligers kunnen bewaren.
  • Steun aan een goed doel: Door het kopen van onze kaartjes ondersteun je niet alleen de vrijwilligers, maar ook een goed doel.

Onze Complimentenkaartjes Bij Bollebos Complimentenkaartjes vind je speciaal ontworpen kaartjes die perfect zijn om je waardering voor vrijwilligers te tonen. Deze kaartjes hebben een vrolijk en uitnodigend ontwerp, en bieden aan de achterkant ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Hoe te Gebruiken?

  • Schrijf een persoonlijke boodschap: Laat de vrijwilliger weten hoezeer je hun inzet en bijdrage waardeert.
  • Een moment van erkenning: Overhandig het kaartje persoonlijk om je dankbaarheid te tonen.
  • Combineer met een klein presentje: Voeg het kaartje toe aan een klein geschenk als blijk van extra waardering.

De Dag van de Vrijwilliger is het ideale moment om de mensen die hun tijd en energie vrijwillig inzetten voor anderen in het zonnetje te zetten. Een complimentenkaartje van Bollebos is een eenvoudige maar krachtige manier om uw waardering uit te drukken. Bestel nu je kaartjes en maak van deze dag een speciale gelegenheid om de vrijwilligers in jouw gemeenschap of organisatie te bedanken!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!