Elk feest zijn eigen boom

Gefeliciteerd, je hebt iets te vieren! En wat is nu een betere manier om dat te doen dan met het adopteren van je eigen boom bij Bollebos? Of het nu voor een verjaardag is, een speciale herdenking, of het vormsel van je kind, wij maken elke gelegenheid groener en betekenisvoller.

Hoe werkt het? – super simpel!

1. Kies jouw bomen – Ga je voor één boom of een hele groep? Wij zorgen dat ze een speciaal plekje krijgen in ons prachtige bos.

2. Persoonlijke verhalen creëren – Elk van deze bomen kan een eigen verhaal vertellen, opgedragen aan iemand die je liefhebt of als een blijvende herinnering aan een bijzondere dag. Personaliseer elke boom met de boomcadeau.

3. Jouw eigen plekje in de natuur – We markeren jouw boom of boomgroep met een uniek herkenningsteken. Zo creëer je jouw eigen plekje in het bos, perfect voor momenten van bezinning en verbinding met de natuur.

Feestelijke extra’s voor jou

  • Momentopname van jouw bomen: We make een mooie foto van jouw boom of boomgroep vóór je feest. Ideaal om te delen met je gasten en hen een voorproefje te geven van dit groene cadeau.
  • Wensboomkaarten voor iedereen: We geven je speciale wensboomkaarten mee die je gasten kunnen beschrijven met wensen voor jou of de persoon die je viert. Hang deze wensen later op in de wensboom voor een levende herinnering, of we hangen het voor je op.

Prijzen en pakketten

Omdat elk feest en elke wens uniek is, passen we onze prijzen daarop aan. Neem contact op voor een offerte op maat.

    Laten we samen iets moois planten!

    Heb je vragen of wil je direct beginnen met het plannen van jouw boomadoptie? Wij staan klaar om van jouw speciale moment een groene, levendige herinnering te maken.

    Ontdek ons bos in beeld