Geef de leerkracht van je kind een attentie op de laatste schooldag!

De laatste schooldag is de perfecte gelegenheid om de leerkracht van je kind te bedanken voor al hun inspanningen gedurende het jaar. Bij Bollebos hebben we vier unieke, hartverwarmende en duurzame cadeaus om je waardering te tonen. Kies uit onze speciale attenties en maak deze dag extra bijzonder voor de leerkracht van je kind.

Bijenbloemenzakje met een leuk compliment

Een milieuvriendelijk cadeau dat niet alleen de leerkracht blij maakt, maar ook bijdraagt aan de natuur. Deze zakjes bevatten een bijenvriendelijk bloemenmengsel en worden geleverd met een leuk compliment. De bijenbloemen helpen de bijenpopulatie te ondersteunen, wat cruciaal is voor onze ecosystemen. Een attentie die laat zien dat je om zowel de leerkracht als de natuur geeft.

Bekijk de cadeauzakjes

Pakje complimentenkaartjes

Een set van 12 complimentenkaartjes waarmee je de leerkracht van je kind op een persoonlijke en creatieve manier kunt bedanken. Elke kaart is uniek en draagt een grappig compliment, wat zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Perfect om de leerkracht meerdere momenten van waardering te geven, gedurende het jaar of allemaal tegelijk.

Bekijk de complimentenkaartjes

Boomcadeau

Geef een boom cadeau en draag bij aan een groenere planeet. Dit symbolische cadeau is een prachtige manier om dankbaarheid te tonen en iets blijvends achter te laten. Bij elke boom die wordt geplant, help je de CO2-uitstoot te verminderen en een stukje natuur terug te geven aan de aarde. Een duurzame en betekenisvolle keuze die nog jarenlang impact zal hebben.

Bekijk het boomcadeau

Wensboom kaartje

Een wensboom kaartje is een origineel en betekenisvol cadeau. Schrijf je persoonlijke wens of boodschap op het kaartje en hang het in de wensboom voor een blijvende herinnering. Dit cadeau moedigt reflectie en positieve gedachten aan, wat het een bijzonder en emotioneel gebaar maakt voor de leerkracht van je kind.

Bekijk je wensboomkaart