Vier een ecologische Moederdag met een bijenbloemenzakje

Deze Moederdag, geef je moeder een geschenk dat blijft geven met onze ‘Cadeauzakjes met Bijenmengsel’. Elk cadeauzakje draagt bij aan de duurzaamheid en bevordert de biodiversiteit, ideaal voor de milieubewuste moeder die geniet van tuinieren en de natuur koestert.

Een groen cadeau met een hart

Met Bollebos kies je voor een duurzame Moederdag. Elk zakje bevat bloemenzaden die gemakkelijk te zaaien zijn en een prachtige habitat vormen voor bijen en andere bestuivers. Het is een attent, milieuvriendelijk cadeau dat de wereld weer een beetje mooier maakt.

Bestel jouw ecologische moederdagcadeau

Laat je moeder zien dat duurzaamheid belangrijk is. Bestel jouw ‘Cadeauzakjes met Bijenmengsel’ vandaag nog en maak van deze Moederdag een gelegenheid om de wereld een beetje mooier te maken.

Met een leuk complimentje

Er zijn 12 verschillende complimentjes te kiezen, elk met een grappige woordspeling. Ga naar het product om jouw favoriet te kiezen!

Wie is Bollebos vzw

Bollebos pakte het voortouw door actief bij te dragen aan een groenere streek. Kristof, Mirte en Evi begonnen met het planten van een heel wat hectare bos en lieten daarmee zien dat kleine daden, vermenigvuldigd met miljoenen, de wereld echt kunnen veranderen. Elk initiatief telt en samen maken we een groot verschil! Voor meer informatie over hun projecten en hoe je kunt bijdragen, kijk op de rest van de website.