Vier speciale gelegenheden met een groen geschenk van Bollebos

Vier speciale gelegenheden met een groen geschenk van Bollebos

Schenk een boom of ddopteer een ‘Kloemp’: Duurzame cadeaus voor Communiefeesten, Vormsels en Lentefeesten

Geef een uniek en blijvend geschenk dat groeit en bijdraagt aan onze planeet. Kies tussen individuele boomcadeaus of adopteer een hele kloemp voor een familie-herdenkingsplek.

Hoe het Werkt

  • Individuele Boomcadeaus: Elk cadeau bevat een fraai vormgegeven 3-luik kaartje met een houten token, dat de ontvanger kan registreren om hun persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij planten een boom met een label van deze boodschap en sturen een foto naar de gever.
    Je kan er ook voor kiezen voor een houten token met een naam / tekstje opgegraveerd
  • Adopteer een ‘Kloemp’: Voor grotere groepen, zoals bij een familiegelegenheid, kunt u ervoor kiezen om een hele kloemp te adopteren. Bij het adopteren van een kloemp adopteer je een groep bomen die in een cirkel samen staan. We plaatsen een centrale houten plaat met een door u gekozen naam of tekst. Dit creëert een familie-herdenkingsplek in het Bollebos.

De Wensboom: Een traditioneel en milieuvriendelijk cadeau

Voeg een extra dimensie toe aan uw geschenk met ons Wensboom-kaartje. Dit unieke drieluik kaartje, voorzien van een houten wensboom, biedt de gelegenheid om persoonlijke wensen of berichten te delen die bijdragen aan een hoopvolle toekomst.

  • Milieuvriendelijk: Vervaardigd uit gerecycled papier en geproduceerd in een CO2-neutrale drukkerij.
  • Steun aan het Bollebos Project: De volledige opbrengst van elk verkocht kaartje gaat naar het planten en behouden van meer bomen in Bollebos.
  • Gebruiksaanwijzing: Schrijf uw persoonlijke wens op het houten boompje. U kunt kiezen om het zelf aan de Wensboom te hangen tijdens een bezoek aan Bollebos, het aan iemand cadeau te doen, of het naar ons op te sturen zodat wij het voor u kunnen plaatsen.

Doe mee en maak een verschil

Elk boomcadeau en elke wens dragen bij aan het versterken van het lokale ecosysteem en aan een groenere toekomst. Bestel vandaag nog uw boomcadeaus en Wensboom-kaartjes om een blijvende impact te maken!