Dag van de Animator: 25 juli – Vier met Complimentenkaartjes

Op 25 juli vieren we de Dag van de Animator, een bijzondere dag om de jeugdanimator(en) te eren voor hun onvermoeibare inzet en creativiteit. Deze dag is de perfecte gelegenheid om onze jeugdanimator(en) te laten zien hoezeer we hun harde werk, toewijding en positieve invloed op de ontwikkeling van onze kinderen waarderen. Een prachtige manier om dit te doen is door het geven van een speciaal ontworpen complimentenkaartje.

Waarom Complimentenkaartjes?

  • Persoonlijk en Betekenisvol: Een complimentenkaartje biedt de mogelijkheid om je waardering op een persoonlijke en doordachte manier uit te drukken.
  • Blijvende Herinnering: Een fysieke kaart is een blijvende herinnering aan de waardering en dankbaarheid die we voelen voor onze animator(en).
  • Ondersteunt een Goed Doel: De aanschaf van deze kaartjes helpt niet alleen bij het tonen van waardering, maar ondersteunt ook een goed doel, waarmee we een bredere positieve impact kunnen maken.

Onze Complimentenkaartjes

Deze kaartjes zijn speciaal ontworpen voor de Dag van de Animator. Ze bevatten vrolijke en inspirerende ontwerpen die perfect aansluiten bij de levendige en energieke sfeer van jeugdanimatie. Op de voorkant staat een opgewekte illustratie of een speelse slogan. Aan de achterkant is er ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Hoe kun je deze kaartjes inzetten?

  • Schrijf een persoonlijke boodschap: Gebruik de ruimte op de kaart om je dankbaarheid en waardering voor hun harde werk uit te drukken.
  • Deel ze uit aan jeugdanimator(en) in je gemeenschap: Koop kaartjes voor de animator(en) in je buurt, op school, of in jeugdverenigingen.
  • Moedig anderen aan om mee te doen: Verspreid het woord en inspireer anderen om ook hun waardering te tonen.

Door de aankoop van deze complimentenkaartjes voor de Dag van de Animator, toon je niet alleen je waardering voor het geweldige werk dat onze jeugdanimator(en) verrichten, maar draag je ook bij aan een goed doel. Dit is een mooie manier om de gemeenschapsgeest te versterken en de inspanningen van deze toegewijde jeugdwerkers te erkennen.

Bestel nu je complimentenkaartjes en doe mee met het vieren van de Dag van de Animator op 25 juli. Laten we samen onze dankbaarheid tonen en de jeugdanimator(en) de erkenning geven die ze verdienen!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!