Dag van de Mantelzorg

Laat uw waardering blijken op 23 Juni met Complimentenkaartjes

Op 23 juni, de Dag van de Mantelzorg, staan we stil bij de ongelooflijke inzet en toewijding van mantelzorgers. Deze dag is een speciale gelegenheid om onze dankbaarheid te tonen aan degenen die onvermoeibaar zorgen voor een geliefde, vaak zonder daar zelf veel voor terug te vragen. Mantelzorgers zijn de stille helden in onze gemeenschap, en deze dag biedt ons de kans om hen in het zonnetje te zetten.

Waarom Complimentenkaartjes?

  • Een Persoonlijk Gebaar: Een complimentenkaartje is een hartelijke en oprechte manier om waardering uit te drukken.
  • Een blijvende Herinnering: Een fysiek kaartje kan een blijvende blijk van dankbaarheid en erkenning zijn.
  • Steun aan een Goed Doel: Door de aankoop van onze kaartjes ondersteun je niet alleen de mantelzorger, maar ook een goed doel.

Onze Complimentenkaartjes Op Bollebos Complimentenkaartjes vind je speciaal ontworpen kaartjes die perfect zijn om je waardering voor een mantelzorger te tonen. De kaartjes hebben een liefdevol ontwerp en bieden ruimte aan de achterkant voor een persoonlijke boodschap.

Hoe te Gebruiken?

  • Schrijf een Persoonlijke Boodschap: Laat de mantelzorger weten hoeveel hun inzet voor jou of jouw geliefde betekent.
  • Een Speciaal Moment: Overhandig het kaartje persoonlijk als een teken van dankbaarheid.
  • Combineer met een Klein Geschenk: Voeg het kaartje toe aan een klein geschenk om je waardering extra kracht bij te zetten.

De Dag van de Mantelzorg op 23 juni is een uitgelezen kans om de onzichtbare helden in onze samenleving te erkennen. Een complimentenkaartje van Bollebos is een eenvoudige maar betekenisvolle manier om je dankbaarheid te uiten. Bestel nu je kaartjes en maak van deze dag een bijzondere gelegenheid om de mantelzorgers in jouw leven te waarderen!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!