Dag van het Maatschappelijk Werk:

Op de Dag van het Maatschappelijk Werk, die elk jaar op de derde dinsdag van maart plaatsvindt, krijgen we de kans om onze maatschappelijk werkers extra te waarderen. Deze dag is het perfecte moment om onze dankbaarheid te tonen voor hun inzet en toewijding. Een uitstekende manier om dit te doen, is door het geven van speciale complimentenkaarten.

Waarom zijn complimentenkaarten ideaal voor maatschappelijk werkers?

  • Persoonlijke Aanpak: Een complimentenkaart biedt een unieke kans om je waardering op een persoonlijke manier over te brengen. Je kunt specifieke voorbeelden van hun werk benoemen die indruk op je hebben gemaakt.
  • Memorabel Gebaar: Een fysieke kaart is iets tastbaars dat maatschappelijk werkers kunnen bewaren als een blijvende herinnering aan de waardering die ze ontvangen.
  • Steun aan een Goed Doel: Door deze kaarten te kopen, steun je niet alleen de maatschappelijk werkers, maar ook een goed doel dat vaak gerelateerd is aan sociale zorg en welzijn.

Hoe kun je deze kaarten het beste inzetten op de Dag van het Maatschappelijk Werk?

  • Schrijf een Hartverwarmende Boodschap: Neem de tijd om een doordachte boodschap te schrijven die echt laat zien hoezeer je hun werk waardeert.
  • Deel ze Uit in je Gemeenschap: Overweeg om kaarten te kopen voor maatschappelijk werkers in jouw gemeente, zorginstellingen, of scholen.
  • Verspreid het Woord: Moedig anderen in je netwerk aan om ook hun waardering te tonen door het delen van jouw actie op sociale media of in gesprekken.

Steun het goede doel

Dag van het maatschappelijk werk is een prachtige gelegenheid om de inzet van zorgprofessionals te erkennen. Het is een dag om niet alleen waardering te tonen, maar ook om te reflecteren op de impact die onze woorden kunnen hebben op degenen die voor ons zorgen. Neem de tijd, wees oprecht, en laat de maatschappelijke werkers om je heen weten hoezeer je hun inzet waardeert.

Ontdek de waarderingskaartjes hieronder en begin vandaag nog met het verspreiden van positiviteit en erkenning.

Bij de aankoop van onderstaande waarderingskaartjes steun je ook nog eens een goed doel. Het doet goed om degenen die voor ons zorgen te ondersteunen!

Bollebos vzw

Hallo! Wij zijn Mirte, Evi en Kristof van Bollebos VZW. En wij hebben een missie: meer bos in onze buurt. Afgelopen 2 jaar plantte we samen met vrijwilligers meer dan 3000 bomen. Help ons met ons verhaal verder te zetten!