schenk een duurzaam cadeau

Vier de verjaardag van je dierbare met een uniek en duurzaam cadeau – een boom! Ons boomcadeau is de perfecte manier om iemand te verrassen met een bijzonder en betekenisvol geschenk.

Onze bomen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar dragen ook bij aan een gezonder milieu. Elke boom die we planten, draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Bovendien biedt het cadeau van een boom een blijvende herinnering aan een speciale gelegenheid.

Bij het schenken van een boomcadeau kun je ervoor kiezen om een gepersonaliseerd bericht toe te voegen aan de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat het cadeau extra speciaal en persoonlijk wordt.

Geef een cadeau dat blijvende herinneringen en positieve impact oplevert – geef een boomcadeau voor de verjaardag van je dierbare!

Hoe werkt dit?

In dit mooi kaartje zit een houten token.

Deze token kan je registeren op onze website, waarbij je een persoonlijk tekstje kan ingeven.

Wij planten een boom, hangen dit tekstje aan deze boom en sturen een foto van de boom en het tekstje op.

bestel jouw boomcadeau

We sturen je dit mooi pakketje op zodat jij dit iemand cadeau kan doen.

Bestel het via de onderstaande knop, en wij zorgen voor jouw gepersonaliseerde boom.

Bestel je boomcadeau

Dankjewel om de wereld weer een beetje mooier te maken!

onze bomen

We plantten al meer dan 2000 bomen, misschien zorg jij voor meer?

wie zijn wij?

Wij zijn Mirte, Evi en Kristof en we hebben een droom: 1 hectare bos planten in Haspengouw. Daarom hebben we ons 2 jaar lang ingezet om wenskaarten te ontwerpen en verkopen. Door steun van talrijke mensen willen we nu onze droom waarmaken: een bos planten!